Huidverbetering

purper

30 januari 2017

Geen reacties

Home Behandelingen

Huidverbetering

Huidverbetering

HUIDVERBETERING met DIEGO dalla PALMA Professional

De behandelingen zijn speciaal gericht op specifieke huidproblemen zoals vochttekort, roodheid en schilfering, pigmentatie, veroudering of onzuiverheden. Voor bijna elk probleem is een oplossing.

Het zijn resultaatgerichte behandelingen uitgevoerd met de producten van het Italiaanse merk DIEGO dalla PALMA Professional, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige ampullen, serums, maskers en speciale massagetechnieken om jouw huid een boost te geven.

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en voelbaar. Het mooiste resultaat wordt echter bereikt door ook thuis de behandeling met de juiste producten voort te zetten.

Blije reactie van een klant een dag na de behandeling: “Er is een wondertje gebeurd”.

Afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen adviseren wij je een passende behandeling voor jouw huid.

Bij deze behandelingen kan gebruik worden gemaakt van ultrasound apparatuur. Hoge geluidsgolven, die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn, wekken trillingen op die effectief toegepast worden in gezichtsbehandelingen. Door de energie van de ultrasound golven en de warmteontwikkeling wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen- en elastine vezels geactiveerd. Actieve werkstoffen van serums of maskers kunnen beter in de huid opgenomen worden.

Afvalstoffen worden beter afgevoerd, de huid wordt steviger, een gevoelige of couperose huid wordt gekalmeerd, de doorbloeding van de huid wordt verbeterd.