purper

31 december 2016

Geen reacties

Home Behandelingen

Seizoensbehandeling

Seizoensbehandeling

In de winter heeft onze huid behoefte aan een andere verzorging. Doordat we meer binnen zitten bij de verwarming  is het geen overbodige luxe om je huid extra te hydrateren. Ook kan de huid er wat vaal uitzien door een teveel aan dode huidcellen. In de behandeling gebruiken we daarom een goede exfoliant die de dode huidcellen verwijdert, pigmentvlekken te lijf gaat en extra hydrateert.

We starten de behandeling met warme compressen, gevolgd door een reinigingsmassage met een exfoliërende crème. Hierna een lotion met 5% gecombineerde zuren om de huid voor te bereiden op de volgende stappen in de behandeling.

Een peeling van gemalen kruiden en algen zorgt voor de verwijdering van dode huidcellen en zuivert de huid. Tijdens de inwerktijd van de peeling worden je schouders en je decolleté gemasseerd.

Na een neutraliserende lotion worden kleine onzuiverheden verwijderd en je wenkbrauwen bijgewerkt.

De gezichtshuid wordt daarna gemasseerd met een zilver masker wat de microcirculatie stimuleert en de huid laat glanzen. Een oogmasker met diamantstof verzorgt het hele ooggebied wat een ontspannen en uitgerust resultaat geeft.

De behandeling wordt afgesloten met een herstellend serum met een regenererende werking. Gevolgd door een dagcrème aangepast aan het huidtype.

Extra een touch up met de nieuwe najaarskleuren.

Na een kopje koffie of thee krijg je nog een advies om de herstellende werking van deze behandeling thuis voort te zetten.