14 februari: A Perfect Day

A Perfect Day, 14 februari

In deze moeilijke tijden hebben wij de handen ineen geslagen om jullie een heerlijke dag te bezorgen. Het programma is inmiddels bekend en je kunt je inschrijven. We geven ook een Perfect Day weg aan iemand die het moeilijk heeft door de corona crisis, dus geef het aan ons door als je iemand kent die je hiervoor wilt opgeven. Of geef dit cadeau aan iemand die je lief is.

Het programma:

Je start je dag met een lekker gezond ontbijtje van ‘Overnight Oats’, Havermout, Griekse yoghurt, vers fruit en toppings, met liefde bereid door Marion van ‘De Cuisine Kookt’.

Om half 11 start de yogales, met een ontspannend en vitaliserend karakter, zodat je vol energie deze dag vervolgt. De les eindigt om 11.45 en vindt plaats via Zoom. De yoga wordt verzorgd door Joyce Lichteveld van Happy Buddha, het is een voor iedereen toegankelijke les.

Je gaat lekker lunchen. Marion maakt ‘Harira’ een overheerlijke hartverwarmende Marokkaanse soep met o.a. wortel, tomaat, selderij, linzen, kikkererwten, met een lekker broodje.

Om half 3 start de schoonheidsbehandeling. Je krijgt van ons een masker van Rawa Secrets en ampul van Diego dalla Palma Professional en we gaan onder begeleiding van schoonheidsspecialiste Francien van Studio Purper aan de slag met een gezichtsmassage voor een stralende huid! Daarna doen we het masker op en kun je genieten van een geleide diepe ontspanning door Joyce. Ook dit veilig bij jou thuis, via Zoom.

Het pakket voor ‘A Perfect Day’ haal je de dag van te voren op bij Marion in Ouderkerk zodat je zondag ready to go bent!

Diner, als je wilt:

Als je je opgeeft maak je een keus of je wel of geen diner bij wilt bestellen. Het diner van deze dag bestaat uit een heerlijke Indiase Curry met gamba’s, zilvervliesrijst, komkommer, raita en pappadums. Als toetje Shrikand: Indiase hangop met mango/passievrucht. Voor vaste klanten van de Cuisine: bij dit diner zijn extra grote toetjes begrepen!

Opgave en kosten:

Geeft je op voor 9 februari door een mailtje te sturen naar: cuisinemarionkookt@hotmail.com.

De kosten voor deze dag zijn € 45,00, inclusief ontbijt, yogales, lunch, schoonheidsproducten (ampul, masker + huidreinigingswashandje, proefje dagcrème en een beauty cadeautje), een gezichtsmassage en heerlijke diepe ontspanning.

De kosten van het diner, dat je er los bij kunt bestellen, zijn € 9,00 per persoon. Je kan dus ook voor familieleden bijbestellen.

Je krijgt de yogales nagestuurd, zodat je deze nog eens kunt doen binnen 15 dagen na de dag.

We verheugen ons er enorm op om met jullie ‘A Perfect Day’ te gaan creëren.

Liefs, Joyce, Marion, Francien