BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE LENTE?

We hebben al een klein voorproefje gehad van heerlijk lente weer. Jammer genoeg was dat van korte duur, maar er komt vast meer.

Om je huid goed voor te bereiden op het mooie weer is er nu een speciale lente behandeling. Deze behandeling is erop gericht jouw huid weer te laten stralen en die doffe, grauwe winterhuid te laten verdwijnen. Daarnaast zorgen de producten voor versteviging en hydratatie. Lees meer over deze behandeling onder het kopje “seizoensbehandeling”.

Denk ook eens aan:

Regelmatig je huid een scrubbeurt geven om dode huidcellen en huidschilfers te verwijderen zodat je huid weer kan ademen;

Self tanner die je huid alvast een mooi kleurtje geeft. We hebben hiervoor een heel mooi product in de vorm van druppeltjes die je met je crème vermengt voor een natuurlijk resultaat;

Een ampullenkuur om je huid een extra oppepper te geven. Laat me weten wat jouw wensen zijn voor je huid en we zoeken een passende kuur.

 

Deze maand zijn de Lady Esther producten in prijs verhoogd. Wil jij nog jouw favoriete crème voor de oude prijs? Er is nog voorraad, maar op is op.

 

NIEUW!!

Diego dalla Palma Professional introduceert een nieuw serum in de FILLIFT lijn: het double lifting serum. Een serum voor dag en nacht in één verpakking. Het vult, egaliseert en hydrateert de huid. Door het ingekapselde salicylzuur krijgen onreinheden geen kans.

Ter introductie met 10% korting, van € 99,95 voor € 89,95. Deze korting is gelding tot en met 30 april 2022.

Ook de zonnelijn van Diego dalla Palma Professional is aangevuld met nieuwe producten:

Een licht dekkende getinte gel voor het gezicht met spf 50. Anti-rimpel, anti-vervuiling, hydraterend en anti-imperfectie. De gel voorkomt roodheid en tekenen van fotoveroudering zoals rimpels, donkere vlekken, slappe huid en uitdroging.

Het tweede nieuwe product is een body lotion met spf 30 die je huid naast bescherming een mooie glans geeft. De lotion maakt het mogelijk om in korte tijd een diepe, stralende en langdurige bruine kleur te krijgen dankzij BRONZYL, een krachtige melanine activator.

Tijdelijk bij aankoop van 3 zonneproducten een koeltas cadeau.

 

Genoeg mogelijkheden om van je winterhuid weer een stralende lente huid te maken.