Herfst

Wat hebben we een heerlijke, lange en warme zomer gehad. De eerste tekenen van de herfst laten zich af en toe al zien. Tijd om extra aandacht aan je huid te besteden en voor te bereiden op koudere temperaturen en guurder weer.

De herfstperiode is uitermate geschikt om wat vaker een peeling te gebruiken. In bijna elke gezichtsbehandeling wordt een peeling gebruikt, maar ook thuis is het belangrijk dit 1x per week te doen.

Er is voor ieder huidtype een geschikte peeling. Ik adviseer je daar graag in. In de maand oktober krijg je 20% korting op een peeling speciaal voor jouw huid.

Er is natuurlijk ook weer een speciale na-zomer behandeling. Kijk hiervoor onder het kopje “seizoensbehandeling”.

Resurface kuur

Doel van de kuur is het zichtbaar verminderen van rimpels, acné littekens, onzuiverheden, imperfecties, vlekjes en een ongelijkmatige teint.

De kuur bestaat uit 6 behandelingen, steeds 1 behandeling per week. We werken met een oplopend percentage milde fruitzuren.

Bij de kuur horen 2 producten voor thuisgebruik.

Geef jouw huid een boost met resurface. Wil je meer informatie laat het me weten door het antwoordformulier te mailen.

De laatste 2 jaren heb ik door corona helaas geen workshops kunnen geven. Het zou leuk zijn als dat voor het einde van het jaar nog zou kunnen. Ik hoor graag als er interesse bestaat voor een workshop huidverzorging of make-up. Leuk voor vriendinnen, moeders, dochters, buurvrouwen!