NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: LIP TREATMENT

De nieuwste trend op lipgebied.

Mogen jouw lippen wat meer aandacht krijgen? Diego dalla Palma Professional heeft er een nieuw assortiment bij gekregen.

Een heerlijk scrub om de losse velletjes te verwijderen. Een serum om een extra boost te geven en een lip oil of een lip balm om de lippen extra kleur en volume te geven.

Probeer de producten in de salon en ervaar het mooie resultaat.

NIEUWE SEIZOENSBEHANDELING: LENTE GLOW FACIAL

Lees onder het kopje “Seizoensbehandeling” wat deze behandeling inhoudt en kan doen voor jouw doffe winterhuidje. Echt een aanrader.

VERNIEUWDE FILLIFT BEHANDELING

De fillift behandeling is vernieuwd met 2 producten voor thuis.

Naast de huidige 24-uurs crème komt er een nieuwe crème bij: de Rich Lifting Effect Modelling Cream. Deze heeft een rijkere en vollere textuur. De huid wordt gevoed en zachter en elastischer gemaakt.

Een nieuw serum: Hyalu & Collalift. Vijf verschillende vormen van hyaluronzuur met een opvullende werking ook op de diepere rimpels. Het product is makkelijk te doseren, in 1 of 2 druppels waardoor er geen product verloren gaat.

Als laatste een heuglijk bericht!

25 JAAR SCHOONHEIDSSTUDIO “PURPER”

Op 1 april 2024 was het 25 jaar geleden dat ik startte met de studio in Ouderkerk aan de Amstel. Eerst beneden in de helft van de garage, maar die ruimte werd al gauw te klein. Daarna ben ik verhuisd naar de eerste verdieping. Ruim 6 jaar geleden werd deze ruimte nog een keer uitgebreid met 20 m2.

Zowel zakelijk als privé is er veel gebeurd in die 25 jaar en veel van mijn klanten hebben dit met mij meegemaakt.

Ik ben intussen wat minder gaan werken maar heb nog steeds heel veel plezier in mijn werk.

Om mijn trouwe klantenkring te bedanken ligt er een cadeautje klaar.