VEEL NIEUWS DEZE HERFST

In dit seizoen besteden we extra aandacht aan het herstellen van de huid na de zomer. De Nederlandse zomer viel een beetje tegen, maar ben je naar het buitenland geweest dan heb je vast genoten van het mooie weer.

Nu is het tijd om extra aandacht aan je huid te besteden.

Diego dalla Palma Professional heeft 3 nieuwe ampullen om eventuele schade die de huid in de zomer heeft opgelopen te herstellen. In de behandeling bekijken we wat de beste ampul is om op dat moment te gebruiken. Deze behandeling staat helemaal in het teken van herstellen en vernieuwen. Onder het kopje “Seizoensbehandeling” staat deze behandeling beschreven.

Ook Lady Esther heeft een speciaal pakket voor de komende koude periode. De BEAUTY DEAL.

De Beauty Deal bestaat uit 3 producten voor thuis, een 24-uurs crème, een masker en een set van 6 ampullen, en een korte gezichtsbehandeling waar je huid heel blij van wordt.

De Beauty Deal is nu te boeken voor € 99,00. Normale prijs € 140,00.

Nog meer voordeel bij Lady Esther:

Bij elke Lady Esther gezichtscrème van 50 ml. krijg je nu een body product cadeau. Je kunt kiezen uit een vitamine A bodymilk of een hyaluron body lotion. Elk t.w.v. € 26,00.

Dan zijn er nog de nieuwe herfst- en winterkleuren van RVB Lab. Warme tinten oog- en lipproducten die een prachtig resultaat geven.