VEEL NIEUWS DEZE LENTE

De lente gaat nu echt beginnen volgens de weersvoorspellingen. We zijn allemaal wel toe aan warmte en zon.

In de salon is de lente ook gestart met nieuwe producten en behandelingen.

Shiatsu massage

Vorige maand heb ik een tweedaagse workshop cosmetische shiatsu gevolgd bij de Huidexpertclub. Shiatsu is een Oosterse drukpuntmassage. Deze mooie massage ontspant, bevordert de energiedoorstroming, verbetert de huidconditie en de huidfuncties en kan zelfs huidproblemen oplossen. De massage duurt 25 tot 30 minuten en is zeker aan te raden voor iedereen die ook even een rustmoment zoekt in de dagelijkse hectiek.

Off to Ibiza

Dat is de naam van de lente/zomer collectie make-up van RVB uit Italië. Een explosie van kleuren in perfecte Ibiza-stijl. Kom kijken en laat je verrassen.

Voorjaars behandeling

Natuurlijk is er voor dit seizoen ook weer een speciale behandeling. Deze staat onder het kopje “Behandelingen” op deze site.

Purifying Face Exfoliant

Dit is het nieuwste product van Rawa Secrets. Het is een peeling zonder korrel met 1% salicylzuur dat diep in de huid dringt om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het salicylzuur zorgt ervoor dat de huidbarrière intact wordt gehouden en celvernieuwing wordt gestimuleerd. De peeling zorgt voor een optimale vochtbalans, werkt gunstig op collageenvorming, verfrist en egaliseert.

Icon Time Special Neck Treatment

De allernieuwste behandeling van Diego dalla Palma Professional. Het is een gerichte modellerende, verstevigende en liftende hals- en decolleté behandeling. Verrijkt met Golden Collagenine en V-contour complex. Deze werkstoffen verstevigen de verslapte huid en verminderen het uiterlijk van rimpels en halslijnen. De huidspanning wordt verbeterd. In deze behandeling wordt ook een nieuw masker ingezet dat zorgt voor vitaliteit en helderheid in de huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

Huishoudelijke mededeling

De salon is gesloten van 26 mei tot en met 13 juni.

Ik wens je een hele fijne lente met veel zon en warmte.